TESTIMONI MEALSHAKE SHAKLEE (PENGEDAR SHAKLEE TUARAN, TELIPOK, SABAH)

Hari ni nak kongsikan satu suplemen yang sangat sesuai diambil semasa puasa iaitu mealshake.

MENGAPA AMBIL MEALSHAKE SEBAGAI SALAH SATU SUPLEMEN DI RUMAH. 


1. Diperkaya Dengan Nutrisi Lengkap
Mealshake lengkap dengan 24 jenis Vitamin,  mineral dan 'trace mineral. 
Kekurangan 'trace mineral' memberi kesan kepada penyerapan vitamin dan menjadikan enzim tidak aktif. Mealshake mengandungi soy lecithin dan sesuai diambil untuk mereka yang ingin menambah berat badan secara sihat.

2. Membekalkan Nutrisi Pada Sel. 
Mealshake tidak mengandungi laktosa, iaitu protein yang membantu membentuk kuku,  kukit,  rambut,  organ, sel dan sebagainya.  
Protein perlu diambil untuk ibu hamil dan ibu menyusu yang melengkapkan nutrisi bayi dari kehamilan.  Mealshake memberi rasa kenyang seharian.  

3. Tumbesaran
Mealshake juga mengandungi asid folik,  biotin,  kalsium an magnesium yang diperlukan untuk tumbesaran tulang dan sel el yang lain.  
Inienyebabkan ia sesuai diambil oleh kanak-kanak,  ibu hamil dan menyusu serta mereka yang mempunyai berat badan kurang. 

4. Mengandungi Antioksida
Kandungan vitamin A,  C, E dan zink serta elenium di dalamnya merupakan komponen antioksida yang membantu menjaga sistem imunisasi badan.  
Maka,  ia sangat sesuai diambil oleh anak anak yang selalu sahaja sakit,  sembit an mengalami masalah ketidakhadaman.

5. Kecantikan Kulit
Mealshake mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi,  copper yang membantu penghasilan sel darah merah.  Ini ekaligus memperbaiki tekstur kulit menjadi lebih cerah sekata.

6. Detox
Mealshake tinggi serat yang membantu singkirkan lemak berlebihan.  Mealshake juga membantu elakkan sembelit dan melancarkan peristalsis kolon. Post a Comment

0 Comments